Disney On Ice

Show starts: 2013-02-16 at: 7:00 PM
Venue: Stadium Arena Fyn

Så er der Fest! Disney on Ice kommer til Odense og København


Februar 2013 står i Disneys tegn, når det populære Disney On Ice kommer til Danmark med et show i verdensklasse. Denne gang er undertitlen ”Så er der Fest!”, når mere end 50 af de mest berømte Disneyfigurer gennem tiderne går på isen.

 

Sidst Disney On Ice besøgte Danmark var showet en stor succes med mere end 36.000 besøgende, og derfor er arrangørerne, Odense Sport & Event og CSB Island Entertainment, glade for at det er lykkedes at få Disneys underskrift på en kontrakt, der sikrer seks nye forestillinger i hhv. Odense og København i februar 2013.

 

- Disney On Ice er et fantastisk show i international topklasse, og vi ved fra vores publikumsevaluering af dette års forestilling, at rigtig mange ser frem til at opleve det igen. Så er der Fest er efter min personlige mening ét af de bedste Disney On Ice-shows vi har haft, med noget for alle Disneyelskere, fortæller Tue Kempf, udviklingschef i Odense Sport & Event.

 

Fra Anders And til Buzz Lightyear
Temaet for dette års Disney On Ice er fest og ferie, og under det ca. to timer lange show kommer publikum fra nytårsfest i Kina til Halloween-fejring i Amerika og sol og sommer på Hawaii, alt sammen i selskab med mere end 50 af de mest kendte og elskede Disneyfigurer fra film og TV.

 

- I år kommer vi hele vejen rundt, så der både er klassikere som Anders, Mickey og Fedtmule, og nyere figurer fra Mulan til Lilo og Buzz Lightyear. Det er med til at gøre showets appel bredere og vise nogle sjove kombinationer af figurer, der ellers ikke optræder sammen, forklarer Tue Kempf.

 

To byer – tolv forestillinger
I år blev Disney On Ice for første gang afholdt både i Odense og København, og det var ifølge Tue Kempf en rigtig god idé, som man følger op på i år med shows både i Stadium Arena Fyn og københavnske Ballerup Super Arena.

 

- Showet har altid været meget populært på Fyn, og vi kunne tydeligt mærke, at det er længe siden København har haft besøg af Disney, så vi er glade for, at vi igen har fået mulighed for at lave shows i begge byer. Disney er en ekstremt professionel samarbejdspartner, så vi ser meget frem til at lave endnu en serie forestillinger med dem i år, slutter han.


Kæmpe udstyrsstykke
Disney On Ice er altid et massivt udstyrsstykke, og i år er ingen undtagelse. I dagene op til showet rykker en større flåde af lastbiler og scenemedarbejdere ind i de to arenaer for at forberede kulisser, kostumer og selve isen. Med sig har de blandt andet 13 containere pakket med:

• 155 kostumer
• En transportabel skøjtebane i fuld størrelse
• 180 lamper og et højavanceret lyd- og lyssystem
• Mere end 100 kulisser, fra en stor kunstig kage til et kæmpe magisk slot
• Alle showets salgsboder og en decideret popcornfabrik backstage

 

Fakta
Disney On Ice 2013: ”Så er der Fest!” i Stadium Arena Fyn og Ballerup Super Arena
Stadium Arena Fyn: 16. og 17. februar 2013 – tre shows om dagen
Ballerup Super Arena: 13 og 14 februar 2013 – tre shows om dagen
Billetsalget starter mandag d. 2. juli kl. 10.00
Billetpriser fra kr. 185,00
Læs mere om Disney On Ice 2013: Så er der Fest! på www.occ.dk